Bridget Jones in Holland

Door  |  1 reactie

Nederland heeft zijn eigen Bridget Jones: Esther Vuijsters, blogger in hart en nieren. En nu met haar eigen boek: Je kan er maar beter om lachen.

Esther Vuijsters (1973) is sinds 2000 actief blogger op diverse grote websites. Eerst voor onder meer Viva, daarna voor Vrouwonline.nl. In 2009 kwam het tot dan toe hoogtepunt: Esther werd genomineerd voor de prestigieuze weblogprijs Dutch Bloggies in de categorie Beste Weblog. Met haar debuut-roman kan ze dit hoogtepunt nog wel eens overtreffen.

Waar het in ‘Je kan er maar beter om lachen’ om draait?

Je kan er maar beter om lachenOm Esther’s schrijfambitie. Ze wil een boek schrijven: een filosofische beschouwing, een keiharde thriller of een psychologische roman. Eigenlijk maakt het Esther niets uit, ze wil gewoon een eigen boek. Maar in de praktijk blijkt dan nog niet zo makkelijk, haar sociale leven komt er elke keer tussen.

Een man met kelderverslaving, een vriendin die mannen bij het leven verslijt, een botte buurvrouw: ze passeren allemaal de revue en tijdens het lezen maak je kennis met het leven van Esther. En van haar problemen met deadlines. Is een boek schrijven echt wel wat voor haar?

Wat anderen vinden van ‘Je kan er maar beter om lachen’?

  • ‘Een goudeerlijk, intens grappig boek. Een feest der herkenning!’ – Suus Ruis, auteur van Tweede viool en Zonde
  • ‘Verplicht leesvoer voor iedereen die neigt het leven iets te serieus te nemen.’ – Bart Mos, Telegraaf

Een must voor in je koffer deze zomer! (en als je niet op vakantie gaat voor op het balkon of in de tuin)

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Rianne

    12 juli 2012 at 21:02

    Dit lijkt wel het verhaal waar ik in mijn leven net midden in zit! Ik ben benieuwd 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *