De wereld aan je…. nek!

Door  |  0 reacties

Wereld aan je nek

Reislustig en dol op unieke sieraden? Wij vonden deze geweldige hangers voor je op – hoe kan het ook anders – Etsy.

Een unieke set: een oldschool wereldbol met blauw- en goudteinten en daarnaast een goudkleurige verrekijker.

Verwacht echter niet dat je jaren zal genieten van deze aanwinst, maar gezien de prijs (maar 4 dollar!) kun je dat ook niet verwachten. Gewoon een leuke aanwinst voor bij die ene outfit. Of als klein cadeautje voor die ene reislustige vriendin.

Ga naar de shop van Dollarjewelry op Etsy.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *