Glazuur aan het strand

Door  |  0 reacties

Op zoek naar een extra boek voor in je koffer? Glazuur, geschreven door Lisette Jonkman, is het ideale boek voor aan het strand.

Chicklit: het mag in de ogen van velen geen hoogstaande literatuur zijn, het is wel het ideale leesvoer voor aan het strand. En dus wijdden wij de afgelopen tijd een aantal items aan deze vorm van boeken. En daar gaan we gewoon nog even verder mee na het lezen van Glazuur.

Waar gaat ‘Glazuur’ over?

glazuurJe bent 24, hebt het niet verder geschopt dan manusje-van-alles bij een (weliswaar groot) reclamebureau, en je vroegere beste vriendinnetje is je boss from hell geworden. Sophie baalt verschrikkelijk van alle kopjes koffie en de rest van haar leven. Of misschien nog wel meer van het feit dat haar bazin een relatie heeft met Rein, de jongen waar ze altijd al zo verliefd op is. Maar na de zoveelste keer uitgekafferd te zijn door haar voormalige vriendinnetje neemt ze het heft in eigen handen. Ook zij heeft recht op een droombaan, droombankrekening en dito relatie.

Over de auteur van ‘Glazuur’

Glazuur is geschreven door Lisette Jonkman. Niet alleen schrijfster, maar ook journaliste en fanatiek blogster. In met 2011 won ze de Chicklit Schrijfwedstrijd van Luitingh-Sijthoff, Bol.com en Chicklit.nl. Lisette: “Mijn leven is een aaneenschakeling van dromen, liefde en blunders, dus ik lees, schrijf en adem chicklit. Het was mijn droom om schrijfster te worden en met Glazuur komt dat nu uit.”

Anderen over ‘Glazuur’

  • “Wat moest ik hard lachen om dit boek. Lisette is echt een komisch talent.”- Chicklit.nl
  • “Een leuke en vrolijke chicklit, vol met humor. Met een lach op mijn gezicht heb ik dit boek net uitgelezen. Ga je bijna op vakantie? Glazuur, glazuur, glazuur!” – Readabook.nl

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *