Veilig marshmallows maken

Door  |  0 reacties

Veilig marshmallows maken

Barbecue-en is pas echt een feest (zeker voor kinderen!) als je marshmallows als toetje hebt. Maar dan natuurlijk wel op een veilige manier, en dat kan met deze marshmallow lansen.

Is het voor jou ook jeugdsentiment: marshmallows rijgen op een grote satéprikker en dan roosteren maar boven een knetterend kampvuurtje. En hopen dat je satéprikker niet afbreekt en jouw lekkernij in het vuur valt.

Met de marshmallow lansen is dat laatste eindelijk verleden tijd. Je zal je handen niet branden: door het plastic handvat blijf je zelf ver weg bij het vuur. De houten speer zorgt voor die ouderwets lekkere smaak. En je krijgt in totaal twee lansen en tien speren voor € 12,95.

Dat is pas veilig marshmallows maken!

Bestel de marshmallow lansen op Ditverzinjeniet.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *