Simple dinners

Door  |  0 reacties

Kom je na een lange werkdag thuis, moet je nog de keuken induiken voor een fatsoenlijke maaltijd. Met dank aan Donna Hay, en haar boek Simple dinners, heb je nu zo een geweldige maaltijd in elkaar gedraaid.

Donna Hay Simple Dineers‘140+ recepten, slimme ideeën en snelle oplossingen voor elke dag’, met dit boek van Donna Hay heb je aan inspiratie geen gebrek. Én je houdt tijd over na je werk.

Het boek van Donna Hay – van de plaatjes ga je al kwijlen overigens – is opgedeeld in handige categorieën, waardoor je snel bent waar je wilt zijn. Lamsvlees jouw favoriet, of toch liever pasta? Voor elk wat wils. Van eierbignets met ricotta tot kip-venkelsalade met parmezaanse wafeltjes. Van gekruide lamspasteitjes tot zalm-dillepastei.

Loopt het water jou al in de mond? Snel kopen dan, Simple Dinners kost nu (als paperback-uitgave) € 29,99.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *