Door een bamboe bril

Door  |  0 reacties

Bamboe: het groeit bijna een meter per dag, is oersterk en super flexibel. Materiaal waarvan je niet verwacht dat er een zonnebril van gemaakt wordt. En toch heeft Bambuya heeft het gedaan.

Bambuya ontwikkelde een unisex zonnebril, de Original en de iets rondere b-Original. Verkrijgbaar in twee kleuren: lichte of iets donkere bamboe.

Bamboe is al duurzaam, maar door je aankoop geef je nog een klein beetje terug aan de natuur. Voor iedere verkochte bamboe bril wordt een boom geplant via American Global ReLeaf Program.

Hoewel de zonnebrillen momenteel alleen online te koop zijn, vind je ze binnenkort ook bij de betere opticiens in Nederland. Wees er snel bij, want van ieder model Bambuya is slechts een oplage van 9.999 stuks. De zonnebril heeft een serienummer en je krijgt er een certificaat van echtheid bij.

Ga naar Bambuya.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *