Vintage Tea Party

Door  |  0 reacties

Weg met de traditionele hightea, ga de volgende keer voor een vintage tea party.

vintage tea partyHet boek Vintage Tea Party is de ultieme gids voor een geslaagd theefeestje deze zomer.

In deze gids vind je naast lekkere recepten – van citroenscones met lavendelroom tot super-de-luxe chocolade-ijs – ook tal van tips om het theefeestje een vintage teintje te geven. Van tips voor mooie kaarsen tot ideeën met betrekking tot de uitnodiging. En ook voor muziek- en decoratietips kun je bij dit boek terecht.

Tijd voor een vintage tea party! Daar is altijd wel een reden voor te bedenken toch?

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *