Een appeltje schillen?

Door  |  0 reacties

Appeltje schillen

Appels schillen: we vinden nog net niet zo erg als aardappels schillen. Tenzij… je een handige aardappelschiller hebt, die het je niet alleen makkelijker maakt, maar waar je ook nog eens mooiere creaties mee maakt.

Bij Crate & Barrel vonden we deze appelschiller met retro look. Gewoon even je appel bevestigen en met één simpele draaihendel maak je een kunstwerk van je appel. Het apparaat beschikt namelijk over verschillende draai- en snijtechnieken.

Je kunt hem ook nog gebruiken voor je aardappels. Dat worden mooie kunstwerkjes op je bord! En dat voor slechts $ 24,95. Appeltje schillen wordt een peulenschil!

Ga naar Crateandbarrel.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *