Keuken opvrolijken met Nudo

Door  |  0 reacties

Nudo olijfolie

Zoals je Rituals in je badkamer wilt hebben omdat dat zo mooi staat, zo graag wil je deze Nudo olijfolie om je keuken op te vrolijken!

Toegegeven: we vielen op de vrolijke verpakking van deze olijfolie. Kleine busjes met vrolijke kleurtjes. Maar enig onderzoek leert ons dat de Nudo olijfolie ook nog eens uniek zijn. De pigmenten worden samen met de olijfolie gemalen, en hierdoor wordt de smaak intenser. Ook gebruikt Nudo alleen olie van de eerste persing, waar andere producenten vaker persen en daardoor een lagere kwaliteit leveren.

Je betaalt dus niet alleen € 9,- voor dat leuke blikje, maar ook voor een geweldige smaakervaring.

Je hebt de keuze uit vijf smaken: knoflook, basilicum, limoen, chili en de normale variant.

Bestel Nudo olijfolie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *