Voor fotografen, gemaakt met liefde

Door  |  0 reacties

Zo’n saaie zwarte band om je nek tijdens het fotograferen? Nergens voor nodig! Dat vond fotografe Gabriela Koopmans en dus ontwierp zij eigen camera straps voor fotografen.

Pas op de markt en nu al een hype. Waarom het zo’n hype is? Niet alleen omdat de straps echt geweldig zijn – custom made, über-lief of über-stoer en helemaal van deze tijd – maar ook omdat het ware collecters items zijn. Gabriela Koopmans heeft geen grote webshop waar je lukraak uit tientallen straps kunt kiezen. Elke maand komen er een beperkt aantal straps vrij die zij aankondigt op haar Facebook-pagina. Unieke exemplaren dus.

Straps met de geweldige namen als mustachos, marshmallow (we love this!), rock chick en desert rose. En natuurlijk zien alle foto’s er geweldig uit, want dat is waar Gabriela natuurlijk ook heel goed in is.

Vanaf vandaag zijn er weer nieuwe camera straps (vanaf € 32,-) te bestellen, dus wees er snel bij & ga naar haar Facebook-pagina voor je te laat bent! (en anders gewoon een maandje wachten)

Ga naar de Facebook-pagina van Camera straps ~ made with love >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *