New York aan de muur

Door  |  0 reacties

De Big Apple heeft al vele harten veroverd. Ook die van illustratrice Laura Amiss, die prachtige kunstwerken maakt waarin de stad centraal staat.

Toen we bovenstaande poster zagen, waren we verkocht. Deze wil je toch in je woon-, slaap-, of studeerkamer hebben hangen? Dat kan gelukkig, want Laura biedt haar posters aan via Etsy. Voor een A3-formaat betaal je slechts € 25,-. Lijst erbij kopen en klaar.

Fan van andere steden? In de shop vind je ook posters van onder andere Sydney, Parijs, Amsterdam, Londen en San Francisco. Naast posters kun je zo ook als canvas bestellen. Iets duurder, maar een lijst hoef je in elk geval niet meer te kopen.

Ga naar de Etsy-shop van Laura Amiss >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *