Ganzenbord 2.0

Door  |  0 reacties

iPawn ganzenbord

Je speelt het op je iPad, maar hebt wel de officiële pionnen. Huh, kan dat. Ja, dat kan zeker. Met iPawn Ganzenbord.

iPawn is een nieuwe reeks spellen van spellenfabrikant Jumbo. Je downloadt het bordspel gratis via de iTunes Store en schaft vervolgens de spelonderdelen van Jumbo aan.

In het geval van Ganzenbord krijg je dus een set spelonderdelen met o.a. zes ganzen. Deze gebruik je als pionnen op je interactie, digitale speelbord. Bij de pionnen worden stickers geleverd zodat je zeker weet dat je achteraf geen krassen hebt. Of er ook een dobbelsteen in het pakket zit? Nee. Deze is verwerkt in de iPad-applicatie. Een keer tikken en hij rolt digitaal aan je voorbij en vertelt je meteen naar welk hokje je mag springen.

iPawn Ganzenbord is verkrijgbaar voor € 8,99 en dat is een stuk minder dan wanneer je nu het originele bordspel koopt (€ 19,99). Naast Ganzenbord is er ook een iPawn-versie van bijvoorbeeld Air Hockey. En er zullen nog meer spellen volgen dit jaar!

Bestel iPawn-spellen op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *