Kippen in de regen

Door  |  0 reacties

Wellies regenlaarzen

Met de Wellies regenlaarzen – gevonden op de fantastische website Proud to be a farmer – kom jij het najaar weer door.

De tijd van slippers en sandaaltjes ligt al weer achter ons. Aan snowboots hoeven we nog even niet te denken. Maar tijdens een zondagse boswandeling in dit jaargetijde komen regenlaarzen soms wel van pas.

Klaar met de standaard regenlaarzen? Koop deze Chicken Wellies, met vrolijke kippenmotief. Of een van de vele andere regenlaarzen. Alle Wellies zijn 100% waterproof, van natuurrubber met coating en ze hebben verstelbare kuitwijdte.

Ga naar Proudtobeafarmer.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *