Tranentrekker The Vow

Door  |  0 reacties

Een kleedje, een kopje thee, de open haard aan en je bent klaar voor deze tranentrekkende dramafilm: The Vow.

The Vow, met Channing TatuKun je twee keer verliefd worden op dezelfde persoon? Daar gaat het om in de film The Vow.

Als je je beseft deze mooie film gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, wordt de film nog aangrijpender.

Waar gaat The Vow over?

Leo & Paige zijn een gelukkig stel. Gelukkig totdat ze een auto-ongeluk krijgen en Paige in coma raakt. Als ze bijkomt weet ze niet meer wie Leo is, ze is jaren terug gegaan in de tijd.

In de tijd dat ze nog een goed contact had met haar ouders, een totaal andere Paige was en Leo nog niet eens in zicht was. Leo vecht voor Paige en Paige staat radeloos tussen haar ouders en de man die zegt dat hij met haar getrouwd is in.

Paige moet niet alleen opnieuw verliefd worden op Leo, maar ook ontdekken wie ze is en wat ze NU met haar leven wilt.

Wat vinden zij van The Vow?

* AD: “Vrouwelijke kijkers zullen geraakt worden door de verwoede pogingen van de romantische Tatum om zijn liefde te heroveren. Zakdoeken paraat graag.”
* Filmpjekijken.com: “Ongetwijfeld zullen de meeste mannen er niet warm of koud van worden, maar voor de vrouwen onder ons is het wel een film om minstens één keer gezien te hebben en lekker van te genieten.”
* Metro: “Hoofdrolspeler Channing Tatum blijkt naast zijn shirt uittrekken nog een talent te hebben. Deze dramatische rol gaat hem vrij goed af.”

Bestel The Vow op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *