Waarom zeggen we eh…?

Door  |  1 reactie

Waarom zeggen we eh...?

Na het succesvolle Kunnen muggen dronken worden? komt nrc.next met de opvolger: Waarom zeggen we eh…? Het boek geeft je antwoord op meer dan 100 alledaagse mysteries.

Elke dag heeft nrc.next antwoord op de meest interessante, kleurrijke en spannendste vragen van lezers in de rubriek Next Question, de meest gelezen rubriek van de krant. Honderd van deze vragen zijn nu gebundeld tot dit leerzame en bovenal grappige boek. Leer de meest bizarre weetjes en nuttige feiten. Feiten & weetjes waarmee je iedereen verslaat bij het koffie-apparaat.

Op welke vragen geeft ‘Waarom zeggen we eh…?’ antwoord?

  • Kun je alle Nederlandse boeken uitlezen?
  • Kruipt een oorwurm echt in je oor?
  • Waarom zijn bioscoopstoelen rood?
  • Wat is de beste manier om niet te pletter te vallen?
  • Waarom voelt een kapotte roltrap zo vreemd?

P.S. We konden niet kiezen, dus hebben het boek op vijf willekeurige pagina’s opengeslagen voor dit lijstje. Sorry voor onze luiheid! Maar als het je nieuwsgierig heeft gemaakt dan zijn we in elk geval geslaagd in dat doel.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. SanneWierda

    15 november 2012 at 12:58

    Oooh, geweldig! Deze gaat op m’n verlanglijstje voor Sinterklaas, hihi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *