Het gezonde familiekookboek

Door  |  0 reacties

In 1999 startte Ingrid Stieber met het bieden van advies aan ouders van kinderen met overgewicht. In de jaren die volgde bundelde ze haar kennis tot de inmiddels bekende Lekker Puh-methode. Haar kookboek ‘Het gezonde familiekookboek’ is het logische gevolg hierop.

Het gezonde familiekookboekWil jij samen met je kind een gezond eetpatroon ontwikkelen en het eventuele overgewicht van je kind aanpakken? Ren dan direct naar de boekwinkels – of surf naar Bol.com – en bestel dit boek. Want dit boek helpt je om op een vrolijke en vooral niet belerende manier een gezond gewicht te bereiken bij je kind.

Wist je dat in Nederland maar liefst 14% van de jongens en 17% van de meisjes een overgewicht hebben? De tips in dit boek moeten daarin mindering brengen. Evenals de recepten. Wat dacht je van gedroogde appelringen, zelfgemaakte groentechips en zelfs verantwoorde toetjes als schuimtaartjes met kaas en ananas?

Met foto’s om van te watertanden!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *