No Deal: bloedstollend!

Door  |  0 reacties

No deal

Op zoek naar een leerzaam boek voor je tiener voor in de zak of onder de kerstboom? No deal is een aanrader!

No deal vertelt het verhaal van de 17-jarige Simon die na en feestje een auto-ongeluk veroorzaakt. In beschonken toestand, en zonder rijbewijs. Simon komt er goed van af, maarde auto van de tegenpartij heeft flink wat schade. Hoe gaat hij dit aan zijn ouders vertellen? Waar moet hij dit van betalen?

De tegenpartij komt met de oplossing: als Simon iets voor hem gaat ophalen in Suriname hoeft hij niets te betalen en houdt hij er zelfs nog een zakcentje aan over. Simon gaat akkoord, maar doet hij daar wel goed aan…?

Zoals The Book Girl schreef: “Een vlot, beeldend geschreven en makkelijk te lezen verhaal, welke goed aansluit bij de belevingswereld van jongeren.” En wij kunnen ons daar enkel bij aansluiten. Bloedstollend én educatief. Ideaal als decembermaand-cadeautje.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *