Kerstengel

Door  |  0 reacties

Aandoenlijke kerstpoppetjes waar je feitelijk niets mee kunt, maar die zo leuk zijn: meet the Christmas Angels.

De Sonny Angel Christmas 2012 serie bestaat uit vier verschillende kerstengels:

  • Christmas-cake
  • Het rendier
  • De kerstman
  • De kerstboom

Extra leuk: bij je bestelling kun je niet aangeven welke je wilt hebben en het is dus een verrassing welke kerstengel je krijgt en/of cadeau geeft. En eigenlijk maakt het ook niets uit welke het is: alle kerstengels zijn even leuk.

Bestel een geluksengel >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *