Mix & Match: Mi Moneda

Door  |  0 reacties

Na de populariteit van de NOOSA-armbanden verovert nu Mi Moneda het Nederlandse fashion-terrein. Kettingen die je eenvoudig aanpast bij je kleding van die dag.

Goedkoop is het niet, althans de basis. Een zilveren of leren Mi Moneda-ketting moet je even voor in de buidel testen, en ook de munt-houders zijn niet goedkoop. Maar als je de basis hebt, dan kun je los gaan. Want dan kun je elke dag muntjes wisselen.

Een groene schelp voor bij dat groene vest, bling bling muntjes voor het beruchte kerstfeest op je werk, een zilveren munt voor als je op zoek bent naar iets neutraals of roze suède, om op te vallen. Muntjes zijn er al vanaf € 17,50 en je kunt ze dus best op je lijstje schrijven voor Sinterklaas of Kerst.

Sieraden van Mi Moneda zijn verkrijgbaar bij de betere juweliers en in diverse webshops.

Kijk hier voor meer informatie over Mi Moneda >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *