Nijntje in de sneeuw

Door  |  0 reacties

Nijntje in de sneeuw, nijntje-app

Wil jij je kinderen spelenderwijs kennis laten maken met winter en het fenomeen sneeuw? Download dan de nieuwste Nijntje-app: Nijntje in de sneeuw.

In de iPad-app ‘Nijntje in de sneeuw’ kunnen peuters en kleuters meespelen met een winters verhaal. Slee mee met Nijntje over de bergen, zoek het vogeltje onder de sneeuw en bouw daarna een vogelhuisje. Een duidelijke voice-over legt uit wat je kind moet doen. De allerkleinsten kunnen luisteren naar het voorgelezen verhaal en plaatjes kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen.

Nijntje-app met mama’s stem

De app ‘nijntje in de sneeuw’ bevat toegankelijke educatieve spelletjes en veel extra’s. Gooi met sneeuwballen de hoed van de sneeuwpop, vind twee dezelfde plaatjes en kleur en verstuur je eigen tekening als e-card. Je kunt het verhaal ook met je eigen stem opnemen. Zo kan je kind altijd jouw stem horen bij het voorlezen. De app is beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels. Op deze manier komen kinderen vanaf een jonge leeftijd al in aanraking met de Engelse taal.

Nijnje-app met korting

Deze nieuwe Nijntje-app (er zijn er al meer!) is nu verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 3,59. Deze actie loopt t/m 28 december 2012. Daarna is de app verkrijgbaar voor € 4,49. Speciaal voor de komende feestdagen zijn ook de andere apps van nijntje met korting te downloaden. Alle iPad-apps zijn afgeprijsd van € 4,49 naar € 3,59 en alle iPhone-apps van € 1,79 naar € 0,89.

Download de nieuwe Nijntje-app >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *