Maak een online boekenkast

Door  |  0 reacties

Ben jij een boekenwurm, maar het overzicht in je boekenkast een beetje kwijt? Maak je eigen online boekenkast.

Chicklit.nl, de grootste boekenportal voor vrouwen in Nederland, komt met een nieuwe feature: een online boekenkast aan de hand van je profiel.

Hoe werkt de online boekenkast?

Chicklit.nl heeft tal van boekrecensies op haar website staan. Bij elk van deze boeken kun je aangeven of je dit boek al hebt gelezen, of het een van je favorieten is of dat hij op je verlanglijstje staat.

Aan de hand van deze gegevens stelt Chicklit.nl op jouw profielpagina (je dient dus wel een login aan te vragen) een boekenplank samen. Met jouw boeken, waarvan de favorieten zijn uitgelicht. En met jouw verlanglijstje. Die laatste is ook heel handig als je binnenkort jarig bent!

Online boekenkast van anderen

Een leuk extraatje: aan de hand van jouw boekenkast zoekt Chicklit.nl voor jou naar leden die dezelfde interesses hebben en waarvan de boekenkast deels overeen komt. Zo kun je eenvoudig in hun boekenkast neuzen en jouw eigen verlanglijst aanvullen.

Win met je eigen online boekenkast

Maak jij voor 31 januari je eigen boekenkast dan maak je ook nog kans op een gratis boek om jouw (offline) boekenkast aan te vullen. Ga snel naar de actiepagina om te kijken wat je moet doen om kans te maken op één van de 30 boeken die worden verloot.

Ga naar Chicklit.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *