Roze broodtrommel

Door  |  0 reacties

Roze broodtrommel Wesco

Wil jij je keuken op een eenvoudige manier opfleuren? Check deze roze broodtrommel.

Met deze klassieker – van een goede kwaliteit, want Wesco blijkt een bekend, maar vooral kwalitatief goed merk – in de keuken, sta je glimlachend ’s morgens op om je broodje te gaan smeren. Op het aanrecht, maar ook in je eigenlijk te kleine (open) kastje. Door het praktische scharnier systeem draait het deksel naar achter toe open, er hoeft daardoor geen ruimte boven de broodtrommel open te blijven.

De broodtrommel is 21 cm hoog, is 44 cm breed en 23 cm diep. Hij is gemaakt van kwalitatief staal. En het leukste aan deze roze broodtrommel is natuurlijk het kekke retro design.

Bestel deze roze broodtrommel >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *