Room for thought

Door  |  0 reacties

Room for thought: een uniek dagboek om 1 januari 2013 (of eerder) mee te starten. Doe jij met ons mee?

Elke dag één foto + een willekeurig moment + 365 dagen = een ‘toevallig dagboek. En dat creëer je met de app Room for thought.

Hoe werkt ‘Room for thought’?

Room for thought is een unieke app die je vanaf dinsdag 1 januari kunt gebruiken. Vanaf dat moment krijg je elke dag op een willekeurig moment een push-up op je telefoon. Zodra je het bericht opent krijg je eerst een korte animatie te zien en dan wordt automatisch je camera geopend. Vanaf dat moment heb je 3 seconden de tijd om je camera ergens op te richten. Een flinke uitdaging dus om er een te gek dagboek van te maken!

En hiermee is hij dus ook direct anders dan My365, een app die we vorig jaar rond deze tijd ontdekten. Deze app vraagt meer van je creativiteit én zal zo nu en dan zorgen voor hilarische foto’s.

En verder…

Foto’s kun je nog bewerken met een filter, je kunt er tekst aan toe voegen en je kunt ze delen via Twitter & Facebook. Tenzij je dit niet wilt en je dagboek privé wilt houden, dat is namelijk ook mogelijk.

De app is nu nog gratis, maar we vermoeden dat deze – zodra het een succes wordt, en dat wordt het ongetwijfeld – ooit betaald wordt. Wees er dus snel bij!

Download ‘Room fot thought’ in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *