Vuilnis of fruit?

Door  |  1 reactie

Vuilnisemmer 'kers'

Een doorn in het oog: een strakke design keuken en dan zo’n stomme, simpele vuilnisemmer. Met deze ‘kers’ is die doorn weg!

De vuilnisemmer ‘Kers’ is een prachtige en hygi├źnische afvalbak. Ideaal voor in de keuken. Door de deksel die er netjes overheen valt, zie je geen lelijke vuilniszakken. En de groene steel laat precies zien wanneer het tijd wordt om de vuilnisemmer te legen. De steel wordt dan automatisch omhoog gedrukt.

Ook leuk: er is een wc-borstel in dezelfde uitvoering.

Bestel de vuilnisemmer ‘Kers’ >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Sylvia

    11 januari 2013 at 10:53

    Die kerst is wel echt briljant, alleen jammer dat er zo weinig in past ­čśë

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *