Backpacken voor dummies

Door  |  0 reacties

Nieuw jaar, tijd voor het plannen van een nieuwe vakantie. Wat wordt het voor jou dit jaar? Als het je eerste backpack-vakantie wordt lees dan snel verder.

De wereld over trekken met slechts een rugzak en niets meer dan een vaag plan, dat is wat veel mensen onder backpacken verstaan. En ook wat veel mensen er nog steeds van weerhoudt. Want je wilt toch wel enigszins een plan hebben? Hoe kun je die dingen loslaten? Door je goed voor te bereiden. En het boek Backpacken voor dummies helpt je daarbij.

Backpacken voor dummies

Backpacken voor dummiesBackpacken voor dummies is het nieuwste boek in de bekende Dummies-reeks. Net als alle andere boeken uit de serie legt ook dit boek je weer alles haarfijn uit in begrijpelijk Nederlands en met een overzichtelijke indeling. Wat kun je zowel verwachten van dit boek?

  • Je wordt voorbereid op alles waarmee je te maken kunt gaan krijgen als je gaat backpacken
  • Handige tips op het gebied van planning, budget, gezondheid, bagage en verzekeringen
  • Alles over vervoer onderweg, veiligheid en contact met het thuisfront
  • Specifieke backpacktips per werelddeel, omdat geen één continent hetzelfde is
  • Een handige paklijst

Natuurlijk mogen ook de top10 lijsten niet ontbreken waar de Dummies-serie haar bekendheid aan heeft te danken. In dit boek o.a. ‘Tien manieren om je herinnering levend te houden’.

Nieuwsgierig geworden? Net als backpacken zijn ook de Dummies-boeken erg voordelig. Voor slechts € 14,95 is dit boek van jou.
Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *