Bubble frame: coole collage app

Door  |  0 reacties

Bubble frame fotocollage app voor de iPhone

Toegegeven: het kostte ons bijna een half uur om te snappen hoe de fotocollage app Bubbles Frame werkt. Maar het was de moeite waard!

Wat is Bubble frame?

Bubble frame is een fotocollage app, waarmee je jouw foto’s in ‘bubbles’ op een mooie achtergrond kunt plaatsen. Ideaal om collages mee te maken voorop je weblog of Facebook of als achtergrond op je mobiel. Een eenvoudig principe, maar je moet even doorhebben welke stap je eerst moet doen, hoe je ‘bubbles’ kopieert en versleept, hoe je de inhoud kan wijzigen.

Wat biedt de fotocollage app Bubble Frame je?

  • Op dit moment 120 (!) achtergrondpatronen.
  • De mogelijkheid om een neutrale achtergrond of een foto als achtergrond te kiezen.
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van schaduwen aan je bubbles en de borders aan te passen.
  • Je kunt teksten toevoegen aan je fotocollage. Deze kun je op allerlei fronten aanpassen. Van lettertype tot grootte. Van kleur tot vorm.

Heeft Bubble Frame ook nadelen?

Ja. Het programma biedt zoveel opties dat wij pas na 10 collages alle mogelijkheden wist. En ook de meest bonte collages in onze telefoon hadden staan. Als je van eenvoud houdt, laat dan minstens de helft van de opties links liggen. Daarnaast is het jammer dat je alleen gebruik kunt maken van bubbles en niet van andere vormen. Hopelijk brengen de makers dit in een update.

De nadelen wegen het echter niet op tegen de voordelen van deze app. Wij vinden dit op dit moment de leukste fotocollage app op onze telefoon.

Download de fotocollage app in de iTunes Store >>

Fotografie: Perfect Portret.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *