Wie is de Mol op reis

Door  |  0 reacties

Wie is de Mol-reizen

Ben jij ook fan van het razend populaire programma ‘Wie is de Mol?’ en ben je nog op zoek naar een vakantie voor komend jaar? Boek één van de Wie is de Mol-reizen.

Tegelijk met de start van het alweer 13e seizoen van Wie is de Mol? komt touroperator Sawadee met zes (en vanaf maart zeven) spiksplinternieuwe reizen: de Wie is de Mol-reizen. Speciaal voor fans en iedereen die de wereld verrassend anders wil beleven.

Wat kun je verwachten van de Wie is de Mol-reizen?

Tijdens de Wie is de Mol-reizen leer je niet alleen de bestemming beter kennen, maar ook je medereizigers. Je reist langs de hoogtepunten van een land en voert uitdagende opdrachten uit, waarbij de Mol en zijn streken het je knap lastig zullen maken om de overwinning te behalen. Kortom, een complete groepsreis, maar nét met dat beetje extra spanning. Wie is degene met de meeste punten en… Wie is de Mol?

Waar brengen de Wie is de Mol-reizen je heen?

Sawadee neemt je mee naar de belangrijkste bestemmingen van de afgelopen seizoenen. Zo boek je een Wie is de Mol-reis naar Indonesië, Thailand, Mexico, Jordanië, IJsland of Spanje. Maak bijvoorbeeld een 9-daagse Wie is de Mol-reis naar Spanje v.a. € 1198,-. Later dit jaar (vanaf maart) kun je op ontdekkingsreis gaan daar waar de huidige deelnemers zijn: Zuid-Afrika.

Wat kun je verwachten tijdens Wie is de Mol-reizen?

Om je een kleine indruk te geven wat je kunt verwachten, lichten wij onze favoriet eruit: Jordanië. Boek je deze reis (v.a. € 1598,-) dan kun je het volgende verwachten:

  • Uitdagende opdrachten op bijzondere locaties, zoals in Amman en Petra
  • Slapen onder de sterrenhemel bij de bedoeïenen in de Wadi Rum woestijn
  • Dé kans om eindelijk zelf eens de Mol te ontmaskeren óf te zijn!
  • Tijd om te dobberen in de Dode Zee en afsluiting aan de Rode Zee bij Aqaba

Wat voor opdrachten je kunt verwachten, houdt Sawadee geheim. Maar is dat niet juist het leuke eraan?

Vol = vol

Let op: per bestemming zijn er maar ca. 4 vertrekdata mogelijk. Wees er dus snel bij als echte fan, want voor je het weet is alles volgeboekt.

Ga naar Sawadee.nl voor meer informatie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *