Marleen’s boek van de week

Door  |  0 reacties

Ben jij een boekenwurm? Voeg deze website dan meteen aan je favorieten toe: Marleen’s Boek van de week.

Marleen is naast columnist voor Nederlandse vrouwenbladen Libelle, LINDA. en esta ook een echte boekenwurm. Op haar website bespreekt ze daarom elke week een boek van de week. Niet een boek dat je snel terug zult vinden in de Bruna Top 10. Nee, Marleen graaft dieper en komt met verrassende boeken.

Hoe het tot Marleen’s Boek van de week kwam?

Al haar hele jaar geeft Marleen – die zelf ongeveer drie boeken per week leest – boekentas aan vrienden & familie. Voor vakanties leverde ze volledige lijstjes aan. Lijstjes voor kampeerders, lijstjes voor strandgangers. De afgelopen vier jaar recenseerde Marleen elke week een boek op Libelle.nl en nu is het dan tijd voor haar eigen website.

Wat kun je verwachten van Marleen’s Boek van de week?

Verwacht geen saaie & stoffige recensies van Marleen: ze vertelt je over de door haar gelezen boeken op een persoonlijke en bovenal vernieuwende manier. Die maken dat je eigenlijk het liefst meteen naar de winkel rent (of naar Bol.com surft) om het betreffende boek te kopen. Of: win de boeken, want elke week geeft ze vijf exemplaren weg van het door haar geselecteerde boek.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.marleensboekvandeweek.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *