Stedentrip met kinderen?

Door  |  0 reacties

Stedentrip met kinderen

Een stedentrip met kinderen niet te doen? Wel hoor! En als je naar Parijs gaat, is dit boek een handige aanvulling.

Stedentrips: ze zijn niet langer voor stelletjes die hand in hand over straat slenteren. Steeds vaker willen ouders hun (jonge) kinderen ook kennis laten maken met andere steden en culturen. Maar… kinderen kun je niet drie dagen van museum naar museum slepen zonder hun aandacht te verliezen. Plan dus ook leuke kinderuitjes in.

Kidskompas Parijs richt zich volledig op ouders die met kinderen de Franse hoofdstad bezoeken. Het boek is een bundeling van leuke Parijse bezienswaardigheden, activiteiten, winkeltjes en restaurants voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Tel daarbij op de kindvriendelijke achtergrondinformatie over Parijs – hoeveel glazen ruitjes heeft het Louvre en wie was Napoleon? – en de gids is zijn geld direct meer dan waard.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *