Boer zoekt vrouw… uh boek?

Door  |  0 reacties

Chicklit gebaseerd op de immer populaire serie Boer zoekt vrouw. Dat kan niet anders dan een geslaagd boek zijn toch?

We waren als schapen op een grasveld naast het landhuis gedreven, en moesten in groepjes bij elkaar gaan staan: voor iedere boer eentje. Ik voelde me ongemakkelijk tussen al deze vreemde mensen. Alsof ik nieuw in de klas was, en iedereen me stiekem begluurde en een mening over me had. […] Niet zeuren, hield ik mezelf voor. Elke plek was beter dan Utrecht, waar ik Bas en Philomea elk moment tegen het lijf kon lopen.

Een willekeurige quote uit het boek Boer zoekt m/v, geschreven door freelance journalist en schrijfster Rhijja Jansen. Zij schreef eerder voor Cosmopolitan, Viva & Metro en nu maakt ze haar intrede in de chicklit-wereld.

Boer zoekt vrouwIn het boek draait alles om Fanna, die wordt gedumpt door vriend Bas. Om haar uit de put te trekken geeft een van haar vriendinnen haar op voor een tv-programma dat gebaseerd is op Boer zoekt vrouw. Fanna schopt zich door alle rondes heen en als ze eenmaal bij de laatste drie hoort, gaat ze logeren op de boerderij van boer Loek. Fanna komt terecht in een wereld die ze vooraf niet had kunnen voorzien. Boer Loek blijkt biseksueel en Fanna moet de strijd aan met een hoogblonde bitch en een seksverslaafde homoseksueel. Als er dan ook nog eens een bebloede kop van een koe in de stal wordt gevonden….

Een echte chicklit en ideaal voor bij de kachel als het vriest.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *