A little bit of heaven

Door  |  0 reacties

Een romantische komedie, met een tikkeltje drama: A little bit of heaven is een film op bij te lachen in te huilen.

A Little Bit Of Heaven is een romantische komedie, met Kate Hudson (bekend van o.a. Bridewars en Raising Helen) als de altijd opgewekte Marley en Gael García Bernal als de charmante dokter Julian Goldstein.

Het verhaal van ‘A little bit of heaven’

Dvd A little bit of heavenMarley leidt het perfecte leven: leuke vrienden, een geweldige carrière en genoeg mannen op haar lijstje als ze zin heeft in seks.

Huisje, boompje, beestje is niet haar ding, maar dat maakt haar niet minder gelukkig dan haar gesettelde vriendin Maar Marley voelt zich niet lekker en valt af.

De diagnose slaat in als een bom: Marley heeft darmkanker in het laatste stadium. Haar wereld staat op zijn kop.

En dan wordt ze ook nog eens verliefd op die knappe dokter, die natuurlijk niets met patiënten mag beginnen. Ze realiseert zich dat verliefd zijn, en je hechten aan iemand, haast enger is dan doodgaan.

Waarom je ‘A little bit of heaven’ moet zien

  • Marley is het perfecte voorbeeld van iemand die zich staande houdt door zwarte humor. Anderzijds stoot ze hier ook haar vrienden mee af, en dat maakt deze film naast een geweldige komedie ook een film die raakt.
  • Wie wil er nu niet ruim anderhalf uur kijken naar een film met Gael García Bernal (bekend bij het grote publiek door o.a. Letters to Juliet) in de hoofdrol?
  • De scene met Vinnie is er eentje om zakdoeken bij de hand te houden. Van het lachen wel te verstaan.
  • Een aangrijpend einde, waarbij je die zakdoekjes wederom nodig hebt.

Kortom: A little bit of heaven is een grappige tearjerker, voor een avond zakdoekjes & wijn!

Bestel deze dvd op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *