Superhelden.nl 2

Door  |  0 reacties

De eerste in de reeks was een succes, en nu waagt Marcel van Driel het opnieuw. Superhelden.nl 2 is uit!

We schreven eerder al over het eerste deel van deze spionagethriller voor kinderen:

Superhelden.nl is als Harry Potter: gemaakt voor kinderen, geweldig voor volwassenen. Marcel van Driel weet de lezer(es) direct te grijpen en laat hem of haar niet meer los.

We waren dan ook blij om te horen dat Marcel direct verder ging schrijven en sinds eind vorig jaar is zijn tweede deel uit. Ideaal voor de huidige winteravonden bij de open haard. Met kopje thee.

superhelden 2Het verhaal van Superhelden.nl 2 gaat verder waar het eerste deel is geëindigd. Iris en haar vriendin YunYun moeten nog één laatste test doen voor ze zichzelf een Superheld mogen noemen. Maar Iris slaapt slecht en mist de scherpte die ze nodig heeft voor de levensgevaarlijke tocht door de jungle van Pala. Hun mysterieuze leider Mr. Oz kan alleen de allerbeste kinderen gebruiken voor zijn doel en deinst nergens voor terug.

Iris is o.a. haar scherpte kwijt doordat ze met haar broer Justin – eerder ontsnapt van Pala – aan het onderzoeken is wat de plannen van Mr. Oz zijn en of hij echt wel de wereld wil verbeteren zoals hij beweerd. En wat is de rol van Alex, de jongen op wie Iris verliefd is?

Vanaf de eerste pagina’s zijn we weer om en zuigt Marcel ons mee in de wereld van Pala. Opzet geslaagd!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *