Tassen voor boekenwurmen

Door  |  0 reacties

Lezen saai en suf? Helaas hebben boeken nog steeds dit imago. En dus start uitgeverij Young Adults een charme-offensief.

Naast het uitgeven van boeken voor Young Adults zet Blossom Books zich sinds enige tijd in om lezen weer ‘sexy’ te maken. Ze proberen, onder het motto Spread the booklove, op zoveel mogelijk manieren de vooroordeel over lezen – stoffige en saai – te bestrijden.

Dit wordt onder andere gedaan door middel van een website met blogs, nieuws en aansprekend beeldmateriaal, het gebruik van diverse sociale media, het opstarten van een forum, het ontwikkelen van een eigen tijdschrift en vanaf dit jaar ook door middel van een non-book lijn.

Waar ze mee starten? Met twee verschillende soorten duurzame, witte linnen tassen met daarop een lovende tekst over boeken: I like big books and I can not lie of Reading is for awesome people. Met deze tassen wil Blossom Books een nieuwe weg bewandelen, maar hopen zij ook dat boekenwurmen met trots zullen laten zien wie zij zijn.

De tassen zijn vanaf half februari te koop in de meeste boekhandels, en je kunt ze nu al bestellen in hun webshop. Voor slechts € 3,95.

Ga naar de website van Blossom Books >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *