Nigellissima!

Door  |  0 reacties

Nigellissima, kookboek Nigella Lawson

Ze werd bekend met het boek Hoe word ik een goddelijke huisvrouw? Er volgden nog meer boeken, een tv-show en nu dan haar laatste boek: Nigellissima.

Nigella Lawson woont al lange tijd in Londen, maar haar roots liggen in Italië, wat ze nog steeds als haar gastronomische thuis ervaart en wat ook in al haar boeken terugkomt. In haar laatste boek viert Nigella de Italiaanse keuken: eerlijk, simpel, eerlijk en bovenal elke dag een feestje zonder veel gedoe.

Het resultaat? Een boek vol goddelijk Italiaans eten. Van pasta tot desserts, van modern tot traditioneel, van makkelijk tot iets ingewikkelder. Maar allemaal even lekker.

Haar nieuwe boek Nigellissima (opgedeeld in praktische hoofdstukken) is echter meer dan een receptenboek. Het geeft je ook een kijkje in Nigella’s leven. Bij elk gerecht vertelt ze , geïllustreerd door geweldige foto’s, niet alleen waar het gerecht vandaan komt, maar ook waar zij het voor het eerst at en hoe ze het recept Nigella-proof maakte.

Eet smakelijk!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *