Lezen & drinken

Door  |  0 reacties

Inkt & olie

Onder het genot van een bakje verse koffie genieten van je nieuwe boek? Dat kan bij Inkt & Olie in Amsterdam.

Inkt & Olie, een combinatie van een boekwinkel en een café, is het domein van Anouk Hazenberg. Anouk genoot in het dagelijks leven van zowel boeken lezen als naar het café gaan. Naar haar studie literatuurwetenschap en ervaring binnen het hotelwezen besloot ze haar droom te verwezenlijken.

Een café en boekwinkel in één: in Amerika en Engeland al heel normaal, maar in Nederland nog niet ingeburgerd. Anouk wilde dit ook in Nederland verwezenlijken. En daar was Inkt & Olie. Neem zeker een kijkje als je in onze hoofdstad bent en geniet van heerlijke koffie, ontspanning en uitzicht op het levendige straatbeeld. Ook op zondag geopend!

Ga naar Inktenolie.nl >>

Fotografie: Perfectportret.nl

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *