Papieren Valentijn

Door  |  0 reacties

Met het zicht op Valentijn staan de folders vol met rode hartjes, kitscherige zoetigheden en meer onzin. Maar sommige Valentijns-producten zijn wel leuk! Zoals deze vintage Valentijn sheets.

De geweldige ontwerpen in deze vintage set – rood, roze, zalm, beige, hartjes, polka dots, bloemen, ornamenten, I love you-tekst, lipstick zoenen, zig zag chevron en cupido – komen van de hand van illustratrice Cindy van de Ven, die eerder het ontwerp deed van ons logo en onze huisstijl. We zijn dan ook niet helemaal onbevooroordeeld. Maar zeg nu zelf, van de foto hierboven word je toch al spontaan verliefd?

Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Je schaft de set voor slechts € 3,79 aan en kunt vervolgens de set downloaden. 12 jpegs’ in hoge resolutie, die je zo vaak kunt printen als je zelf wilt. Om cadeautjes mee in te pakken (precies wat wij doen), kaarten mee maken, knutselen, scrapbooken.

Je hebt geen speciaal papier nodig om op te printen, maar als je wat zwaarder papier gebruikt of fotopapier dan heb je het beste resultaat.

Meer weten? Ga naar Etsy.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *