Lachen met Hope Springs

Door  |  1 reactie

De koude dagen en het winterweer vragen om een open haard, dekentje, kruik & een goede film. Zoals ‘Hope springs’ met Meryl Streep.

Met een regisseur als David Frankel (bekend van The Devil Wears Prada) en Oscar-winnende acteurs Meryl Streep (maar liefst 17 nominaties & drie awards) en Tommy Lee Jones weet je op voorhand al dat dit haast geen slechte film kan zij. En dat klopt: Hope Springs is een zalige film die op je lachspieren werkt.

Waar Hope Springs over gaat

Na dertig jaar huwelijk ziet Kay haar huwelijk met Arnold definitief in duigen vallen. Na jarenlang al apart te hebben geslagen (onder de noemer snurkproblemen) trekt Arnold zich steeds meer terug. Weinig interesse, zwijgzaam vertrekken naar zijn werk… Arnold lijkt er geen moeite mee te hebben, maar Kay des te meer.

Hope Springs, filmkomedieAls laatste wanhoopspoging schakelt zij de bekende relatiegoeroe Dr. Feld in. Haar man Arnold is sceptisch, wil het probleem niet onderkennen, en het wordt een hele toer om hem zo ver te krijgen in het vliegtuig te stappen om bij Dr. Feld langs te gaan voor een week intensieve relatietherapie. Wat volgt is een grappig aaneenschakeling met verrassende openbaringen.

Wat anderen vinden van Hope Springs

  • Filmtototaal: “De grootste kracht van het gevoelige en innemende Hope Springs schuilt naast de uitstekende vertolkingen en het slimme scenario in de ongekende mate van herkenbaarheid. Al zullen vele stelletjes dat wellicht niet durven toegeven.”
  • Nu.nl: “Streep met een zelfhulpboek en bananen… Streep en Jones die een seksuele fantasie uitproberen in het duister van een bioscoopzaaltje… Hope Springs bevat vele kostelijke momenten, maar opvallend is dat de seksklucht op den duur plaats maakt voor een liefdesverhaal met een groot hart.”
  • Filnvandaag.nl: “We verklappen alvast dat de film maakt dat je je eigen partner opnieuw gaat waarderen. En zelfs het uiteindelijk erg voorspelbaar feelgood-einde aan de film doet daar niets aan af.”

Bestel de dvd van Hope Springs op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. SanneWierda

    11 februari 2013 at 23:38

    Klinkt goed! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *