Taartgeheimen van Peggy

Door  |  0 reacties

Boutique Baking, Peggy Porschen

Zeven jaar taarten maken, een eigen boutique in cupcakes & taarten en nu haar eigen boek Boutique Baking: Peggy Porschen is goed op weg!

Over Peggy Porschen

Na zeven jaar taarten op bestelling te hebben gemaakt vanuit haar bedrijf Peggy Porschen Cake, besloot Peggy in 2010 het roer om te gooien. Ze maakte haar langgekoesterde droom waar en opende haar eigen boutique in Londen, in de wijk Belgravia. Geen kleding boutique, maar eentje waar je kan smullen van haar prachtige taarten en gebakjes. Onder het genot van een kopje Engelse thee of een fijne cappuccino. Haar boutique was meteen een succes en award-winnend. Zo won ze vijf gouden sterren bij de Great Taste Awards van het Guild of Fine Foods.

Over Boutique Baking

En toen kwam er weer wat nieuws uit haar hoge hoed: het taart-recepten-boek Boutique Baking. Een receptenboek gebaseerd op alle taarten die de afgelopen tijd de revu passeerden in haar boutique.

Van battenberg-chocoladecake tot spingerlekoekjes. Van cake-ijshoorntjes tot passievruchtentaart met witte chocolade. Van cosmocupcakes tot sticky tofee cupcakes. Van citrusvlinder koekjes tot zomerbessentaart. Van mini-kaneeldonuts tot marshmallow schuimpjes.

Boutique Baking: voor iedereen

Hoewel Peggy een ster is in taarten bakken, hoef je voor deze recepten geen doorgebakken taartenbakster te zijn. De recepten in het boek zijn gemaakt voor alle ervaringsniveaus. Met simpele technieken laat Peggy zien hoe je van een eenvoudige taart of koekje iets heel bijzonders kunt maken. En wil je toch een uitdaging: oké, er staan een paar iets ingewikkeldere recepten in (niet aan ons besteedt!) zoal het gemberkoekdorpje of een prachtige kersttaart. Voor die laatste heb je gelukkig nog even tijd om te oefenen.

Alles over het boek ‘Boutique Baking

  • Taal: Nederlands
  • Aantal pagina’s: 192
  • Uitgekomen in februari 2013
  • Hardcover
  • Prijs: € 25,-

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *