Zelf enveloppen maken

Door  |  0 reacties

Die witte, saaie enveloppen: we zijn er wel klaar mee. Zelf enveloppen maken is toch veel leuker? En dat kan heel eenvoudig met deze simpele enveloppenmal.

Een enveloppenmal?

We horen je denken: “Een enveloppenmal, wat moet ik daarmee, en hoe werkt het?” Heel simpel: je trekt de vorm over op papier, knipt ‘m uit, plakt ‘m in elkaar en tadá: een envelop. Zo simpel is enveloppen maken.

Vierkante enveloppen maken

Heel eerlijk: nieuw zijn ze niet, we hebben er al vaker over geschreven. Maar de enveloppenmal van Winkel van Papier vonden we zo origineel dat we ons enthousiasme graag nog eens herhalen. Met de enveloppenmail van Winkel van Papier – bedacht voor eigenaresse Daniëlle Vos – kun je namelijk vierkante enveloppen maken. Maar ja, niet helemaal vierkant, je hebt mooie ronde hoeken, waardoor ze extra schattig zijn.

Daniëlle: “Ik maakte laatst een standaardenvelop om naar een vriendin te sturen en toen dacht ik: een vierkante envelop zou veel leuker zijn!”

Een mal om zulke enveloppen te maken, bleek in Nederland niet te bestaan. Dus ontwierp Daniëlle deze zelf. In Amsterdam liet ze haar bedenksel uit hout snijden door mallenmaker Klaas.

Zelf enveloppen maken met het leukste papier

Nu nog op zoek naar het leukste papier en je hebt de mooiste enveloppen. Wij hebben gelukkig nog de geweldige hartjes-papersheets, dus we gaan ons even buigen over een mooie liefdesbrief. We zijn benieuwd naar jouw creaties. Je koopt de enveloppenmal voor slechts € 12,95.

Bestel de enveloppenmal op Winkelvanpapier.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *