Eenvoudig lekker koken

Door  |  0 reacties

Eenvoudig lekker koken, Bilder & De Clercq, Amsterdam

Voor wie een keer geen zin heeft om naar de supermarkt te gaan, maar ook niet uit eten wil is er nu een oplossing. Bij Bilder & De Clercq in Amsterdam stel je zelf je gerecht samen en neem je gelijk alle boodschappen mee voor thuis. Dat is nog eens eenvoudig lekker koken!

Eenvoudig lekker koken door nieuw foodconcept

Dit nieuwe foodconcept is eigenlijk iets waarbij je je afvraagt: waarom bestond dit nog niet? Bilder & De Clercq is ontstaan met de gedachte dat mensen het al druk genoeg hebben.

Bilder & De Clercq is een winkel die is ingericht naar gerecht, zonder saaie gangpaden, maar met uitnodigende kraampjes en tafels met verse ingrediënten in exact de juiste hoeveelheden. De keuze voor je avondeten wordt op deze manier gemakkelijk en tegelijkertijd gevarieerder: het aanbod wisselt wekelijks.

Voorproeven!

Je hebt elke dag keuze uit 14 gerechten, welke je ter plekke vast kunt voorproeven. Incl. eventuele bijpassende wijnen en desserts. Je neemt precies de bijbehorende ingrediënten mee voor één of twee personen en gaat thuis aan de slag. Op de bijgeleverde receptkaart zie en lees je hoe je het gerecht klaarmaakt.

Je vindt Bilder & De Clercq op de hoek van de Bilderdijkstraat en De Clercqstraat in Amsterdam. Je kunt er ook terecht voor een kop koffie en vers brood.

Ga naar de website van Bilder & De Clercq >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *