Uniek iPhone fotoalbum

Door  |  0 reacties

iphone fotoalbum

Wil jij een mooi geprint album laten maken van jouw iPhone-foto’s? Met de eenvoudige app Mosaic maak je in een handomdraai een iPhone fotoalbum.

Hoe werkt Mosaic?

De app – logischerwijs alleen voor de iPhone – werkt heel snel en eenvoudig. Je hoeft niet handmatig een heel album samen te stellen, tijdens het scrollen selecteer je simpelweg de 20 foto’s die jij in het album wilt. Ongeacht of ze in verschillende mappen staan.

Niet lang twijfelen

De app maakt het je als twijfelaar ook nog eens extra makkelijk: je hoeft niet lang na te denken over de cover. Er is slechts één cover mogelijk en die wordt samengesteld aan de hand van de 20 door jou geselecteerde foto’s. De enige keuze die je nog hoeft te maken, is of je een zwarte of witte achtergrond wilt. Deze is altijd mat, dus ook daar hoef je geen keuze in te maken.

Als je iPhone fotoalbum compleet is, kun je een preview zien. Is deze naar tevredenheid? Met één druk op de knop kun je hem bestellen. Het wordt dan mooi verpakt naar je toegestuurd.

Wat kost zo’n iPhone fotoalbum?

Een fotoboekje (ca. 18 x 18 cm) kost $ 25 inclusief verzenden.

Donwload de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *