Blog Inc., dé blogbijbel

Door  |  0 reacties

Wil jij meer uit je blog halen? Betere items schrijven, meer bezoekers trekken, er misschien zelfs geld mee verdienen? Lees dan Blog Inc., dé blogbijbel.

Of bloggen een stille dood is gestorven toen Twitter en Facebook in opkomst kwamen? Nee! Elke 24 uur worden er wereldwijd nog 95.000 nieuwe blogs gelanceerd. Een flinke uitdaging om tussen al deze blogs op te vallen. Maar het kan wel: dat bewijst Joy Deangdeleert Cho, schrijfter van de blogbijbel.

Over de schrijfster van Blog Inc.

Joy, grafisch ontwerpster en eigenaresse van de populaire blog Oh Joy! schreef deze blogbijbel om beginnende bloggers en bloggers die vast zijn gelopen op weg te helpen. Dat ze weet hoe het moet, bewijst ze met haar eigen blog die inmiddels wereldwijd bekend is en eigenlijk meer een online magazine is.

Wat vind je in deze blogbijbel?

Blog Inc., de blogbijbelIn Blog Inc. vind je alles over de keuze voor het juiste platform. Handige tips om meer bezoekers te trekken. Advies om een writer’s block te overwinnen. Interviews met bekende bloggers en experts. Aandacht voor het behouden van de balans tussen bloggen en je privé-leven. Hoe om te gaan met eventuele advertenties? Tips over hoe je aan inspiratie kunt komen. Alles over de inzet van social media en hoe dit kan bijdragen aan jouw blog. Advies over het ontwikkelen van je eigen stijl. Hoe om te gaan met negatieve opmerkingen? Alles over fotogebruik bij je artikelen. Hoe kun je leven van een blog? Hoe genereer je extra inkomsten door een affiliate programma? En nog veel en veel meer…

Duidelijk: Blog Inc. – alleen verkrijgbaar in het Engels – is de aankoopprijs van € 12,49 zeker waard!

Bestel de blogbijbel op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *