Pinterest voor dummies

Door  |  0 reacties

Een van de eerste artikelen op Like & Love (it!) ging over Pinterest. Hoewel bijna niemand het toen nog kende, is nu menig vrouw verslaafd aan deze manier van ‘plaatjes plakken’.

En het zijn niet alleen individuele vrouwen (en een enkele man) die gebruik maken van deze vorm van social media. Het zijn ook bedrijven, organisaties en zelfstandig ondernemers die op deze manier hun bereik willen vergroten.

Wil jij ook meer met Pinterest op deze manier, dan is De kleine Pinterest voor Dummies echt wat voor jou. Met dit boek haal je het onderste uit de kan van een van de snelst groeiende sociale netwerken op dit moment.

Wat kun je verwachten van De kleine Pinterest voor Dummies?

Ben je al bekend met Pinterest sla dan de eerste twee hoofdstukken over. Ben je niet bekend met Pinterest? Ga met je neus in de boeken en spel de eerste twee hoofdstukken letterlijk.

Pinterest voor dummies, boekDeze hoofdstukken vertellen je alle basisprincipes. Van het aanmaken van borden tot het reageren. Van Pinterest-etiquette tot Pinterest op je mobiel.

De rest van De kleine Pinterest voor Dummies is gevuld met handige gebruikerstips gericht op verschillende doelgroepen. Zo is er aandacht voor fotografen, mensen uit de reiswereld en algemene inspiratie. Ook is er aandacht voor tekst en mensen die Pinterest puur voor privé-doeleinden gebruiken.

Cadeau-idee!

Een handig compact boekje, waardoor je net iets meer uit Pinterest kan halen. Ook een leuk cadeau voor die vriendin die Pinterest als grootste hobby heeft. De kleine Pinterest voor Dummies kost slechts € 8,95.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *