Simpele to do-app

Door  |  0 reacties

We hebben er tientallen getest om eindelijk die ene simpele to do-app te vinden, die ook nog eens mooi is om te zien: Any.DO is onze nieuwste verslaving.

Any.DO: simpele to do appWe waren kritisch in onze zoektocht. Want de ene app mocht dan nog zo functioneel zijn, hij zag er niet uit. En de andere zag er echt heel strak uit, maar had te weinig van wat we wilden dat een to do-app zou moeten hebben. En toen wees lezeres Lianne ons op Any.DO.

Any.DO is een gratis, strakke en simpele to do-app, die perfect is voor mensen die 20x per dag denken: “Oh ja, dat moet ik ook nog doen!”. Met deze app stop je al die brainwaves in een doosje en is je hoofd leeg.

Qua functionaliteit is hij lekker simpel, maar bied genoeg. Je kunt to do’s aanmaken en sorteren op datum en toevoegen aan je map ‘Persoonlijk’, ‘Werk’ of een zelf aan te maken map. Je kunt er een herhaling opzetten, bijvoorbeeld als je iets elke dag moet doen. Of een wekker. Ook kun je spraaknotities invoeren, handig voor diegene die brainwaves in de auto hebben.

Oh en handig, installeer hem op je iPhone en je kunt hem synchen met je andere apparaten zolang je Chrome gebruikt.

Download deze simpele to do-app in de iTunes App Store >>
Android-gebruiker? Download de app in de Play Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *