Naar buiten met Flow

Door  |  0 reacties

Naar buiten-boek Flow

Tijdschrift Flow en Staatsbosbeheer delen hetzelfde gevoel: natuur is om te beléven. En daarom werkten ze samen aan een creatieve natuurspecial: het Flow Naar buiten-boek. Met veel natuurtips dicht bij huis, leuke adressen en verrassende papieren extra’s.

Bij Flow worden ze gelukkig van bospaadjes, kikkerdril en de duinen. Geen ver weg plekken, maar gewoon de vogels in je achtertuin, de plantjes langs de sloot en de vossen in de duinen. Natuur begint al als je de voordeur opendoet. Alles over de natuur dichtbij vind je terug in het Flow Naar buiten-boek.

Oude schoolplaten op posters in het Naar buiten-boek van Flow

Plus: veel verhalen, adressen en weetjes. Over boswachtershuisjes, natuurblogs, vogels en zwemmeertjes. Natuurlijk ook veel extra’s, zoals een natuurtekenboekje, zoekplaten en een magische momenten kalender. En ken je die oude Koekoek schoolplaten, over de natuur in Nederland? Flow vroeg vijf illustratoren en ontwerpers om een nieuwe versie te maken. Deze prachtige afbeeldingen staan op grote posters die je ook krijgt bij dit vrolijke boek.

Dauwtrappen met boswachter

Voor deze special werkte Flow samen met Staatsbosbeheer die expertise en input leverde. In het boek staan ook interviews met boswachters, een reportage over de Oostvaardersplassen en fijne slaapadressen, ook van Staatsbosbeheer. En: wie gaat dauwtrappen op Hemelvaartsdag met de boswachter van Staatsbosbeheer krijgt een Flowkalender mee, een papieren extra uit het Buitenboek.

Bestel het Naar buiten-boek van Flow via Flowmagazine.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *