A human adventure

Door  |  0 reacties

NASA - A human adventure

Op zoek naar een leuke tentoonstelling voor jezelf, of voor de kinderen? Vanaf vandaag kun je terecht in Utrecht bij ‘NASA – A Human Adventure’.

NASA – A Human Adventure is een tentoonstelling van John Nurminen Events in samenwerking met NASA, U.S. Space and Rocket Center, the Kansas Cosmosphere and Space Center.

Gedurende een twee uur durende tour maar je in een inspirerende reis door de wereld van ruimtevaart. Kom kijken en zie wat heel gewone mensen deden om die ruimte te ‘veroveren’. Want ook al is ruimtevaart ‘high tech’, alles is begonnen met mensen zoals jij en ik die ervan droomden de ruimte in te gaan.

NASA – A Human Adventure is een uniek project dat in samenwerking met de NASA is ontstaan en nu de hele wereld over reist. Zo werd de tentoonstelling in Stockholm door maar liefst 260.000 mensen bezocht en Madrid deed daar nog een schepje bovenop: 285.000 bezoekers. En nu is Nederland aan de buurt!

Wist je dat…. feiten over ‘A Human Adventure’

  • Er zijn ruim 300 originele objecten en replica’s tentoongesteld, velen hiervan zijn voor het eerst te zien. Ze zijn afkomstig van onder andere de NASA en Kansas Cosmosphere and Space Center.
  • Speciaal voor kinderen: Angry Birds in Space
  • Ervaar het zelf: de cockpit van de Space Shuttle of échte G-krachten
  • Alles over Dutch Dimensions, Nederlandse trots en trends uit de ruimtevaart

Algemene informatie over ‘A Human Adventure

Wil jij naar deze tentoonstelling? Hij is van 13 juni 2013 tot januari 2014 te zien in Jaarbeurs Utrecht. NASA – A Human Adventure is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur. Een toegangskaartje kost € 9,-.

Meer weten over ‘NASA – A Human Adventure’ >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *