De leukste babynamen

Door  |  0 reacties

De leukste babynamen - app

Je hebt weliswaar negen maanden de tijd, maar mooie babynamen vinden – die ook nog eens bij jullie passen – is nog zo simpel niet. Gelukkig is er nu de app ‘Babynamen+’.

Met de nieuwe app, een initiatief van JongeGezinnen.nl, kun je als aanstaande ouder op een slimme manier de leukste naam voor jouw baby vinden. Je kunt samen een lijstje met favoriete namen bijhouden, maar ook kun je je vrienden suggesties laten geven.

Babynamen op basis van afkomst, religie of…

In de app kun je eenvoudig babynamen zoeken in verschillende categorieën, zoals Fries, Scandinavisch, Hollands, natuurnamen, religieus en beroemde namen. Bij elke naam kun je de betekenis lezen en je kunt de naam opslaan in je favorieten. Staat een van jouw favoriete namen niet in de app? Dan kun je hem toch toevoegen aan je favorieten, en ook de naam insturen zodat de redactie hem alsnog kan toevoegen.

Deel jouw favoriete babynamen met je partner

Als je de app ook installeert op de telefoon van je partner kun je samen een favorietenlijstje bijhouden. Zie welke namen jouw partner leuk vindt én welke namen jullie allebei leuk vinden. Zo kom je samen tot de leukste naam voor jullie kind.

Laat jouw vrienden meedenken

Op zoek naar nóg meer inspiratie? Of nieuwsgierig naar welke namen jouw vrienden bij jullie kind vinden passen? Nodig je vrienden dan via de app uit een suggesties te doen: je vrienden kunnen via een e-mailuitnodiging online een naam insturen. Deze komt dan middels een push notificatie bij je binnen, zodat je de suggestie, als je ‘m leuk vindt, aan je favorieten kan toevoegen.

Babynamen+ is verkrijgbaar in de App Store voor € 1,79 >>
Android-gebruiker? Download de app in de Play Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *