Trouwkaart gezocht

Door  |  0 reacties

Trouwkaarten van Studio82

Op zoek naar een originele, en bovenal stoere trouwkaart? Op Twitter werden we getipt over de ‘ticket-kaarten’ van Studio82.

Ben je op zoek naar een unieke trouwkaart? Studio82 maakt kaarten die net even anders zijn. Qua formaat, qua stijl & bovenal 100% aangepast op jouw wensen. Alleen als je een überromantische kaart zoekt ben je aan het verkeerde adres. Eenvoud & stoer past beter bij de kaarten die Nadine, de vormgever en eigenaresse, ontwerpt.

Voor ons zijn de ‘ticketkaarten’ het helemaal! Een trouwkaart in de vorm van een ticket, met een afscheur randje. Zodat het echt lijkt op een ticket van een concert of festival. De tickets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en lay-outs. Op de voorkant wordt jullie dag aangekondigd en op de achterkant kun je alle details kwijt. Van locatie tot tijdstip. Van dresscode tot cadeautip.

Wij wachten met smart tot mensen in onze omgeving gaan trouwen en ons verblijden met zo’n mooie kaart op de mat.

Ook verkrijgbaar bij Studio82: geboortekaarten in de vorm van labels, trouwlabels en meer. Neem snel een kijkje!

Ga naar Studio82.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *