Alleen uit eten?

Door  |  0 reacties

Zin om lekker uit eten te gaan, maar niemand die met je mee wil? Doorgaans gaan we dan ook niet. En dat terwijl alleen uit eten gaan echt wel leuk kan zijn!

Dat bewijst Marina van Goor met haar eenpersoonsrestaurant Eenmaal, een restaurant waar je enkel tafels voor één persoon vindt. Je bent je eigen gezelschap, aldus Marina:

Eenmaal is een spannend experiment voor wie nooit alleen uit eten gaat en een aantrekkelijke plek voor wie dit vaker doet. Eenmaal is een restaurant zoals je een goed restaurant gewend bent, maar in één ding totaal anders: hier vind je uitsluitend tafels voor één persoon.

Alleen uit eten gaan niet langer een taboe

Van Goor wil met Eenmaal, dat vooralsnog een pop-up restaurant is, het alleen zijn in het openbaar als taboe doorbreken. Je hebt niet langer last van smakkende tafelgenoten en doordat je tussendoor niet praat, ervaar je pas echt de smaken van het eten.

Waar kun je ‘Eenmaal vinden?

Het laatste weekend van juni zal Eenmaal haar deuren openen in Amsterdam, de overige plekken kun je volgen via hun Facebook-pagina.

Ga naar de Facebook-pagina van Eenmaal >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *