Puur eten

Door  |  0 reacties

Wil jij graag puur eten? Wees de baas over je eigen maaltijd (lees: groenten) met het boek Puur tuinieren.

Op zoek naar (h)eerlijke producten uit eigen (moes)tuin? ‘Puur tuinieren’ is een praktisch handboek voor mensen die 1. klaar zijn met pesticiden en kunstmest en 2. graag hun eigen groenten verbouwen. Dit boek vol illustraties en foto’s laat je zien hoe je biologische groenten kunt verbouwen in je achtertuin.

Puur tuineren is in

Denk je bij je eigen moestuin aan kleren van ongebleekt linnen? Mispoes! Anno 2013 is er steeds meer vraag naar biologische groenten en eerlijk eten & het is eerder hip om zelf (een klein) moestuintje te hebben. Dit boek speelt daar handig op in.

De weg naar puur eten

Puur eten, puur tuinierenPuur tuinieren helpt je de weg naar puur eten te vinden. Het boek helpt je bij de aanschaf van zaai- en plantgoed, je leert alles over de groeicyclus, wordt ingewijd in de wereld van biologische meststoffen en plaag- en insectenbestrijding. Ook leer je hoe je met een beperkt budget en een beperkt budget toch een bloeiende moestuin kunt runnen.

Het boek is geschreven door Debbie McDonald & Jennifer Stackhouse, die samen werken voor het tuintijdschrift Gardening Australia. Zij delen graag de liefde die hun tuinen hen geven met de rest van de wereld. Pas op, want het werkt echt aanstekelijk. Voor je het weet doe je niet anders dan puur eten.

Bestel het boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *